dijous, 4 d’octubre del 2018

2n Premi Relata'ns de Vilablareix

Vilablareix ha celebrat aquest dijous 04 d’octubre a les vuit del vespre l’entrega dels premis Relata’ns. És la segona edició del concurs literari de Vilablareix i s’hi han presentat 12 relats, dels quals dos finalistes s’han endut els premis aquest vespre.
El primer premi, valorat amb 1.000€ s’ha atorgat a Pilar Bosch Casas(Cellera de Ter) pel relat “Foc Creuat” que ha guanyat per unanimitat del jurat.
El segon premi, valorat amb 500€ s’ha lliurat a Francesc Saez Maeso (Terrassa) pel relat ‘El que queda’.
L’entrega de premis ha tingut lloc al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix amb la presència de l’alcalde, David Mascort, i la regidora de cultura, Marta Fusté.
Cal destacar la participació de 12 relats d’alta qualitat, segons els membres del jurat. D’aquests, tres són vinguts de Girona, sis de Barcelona, un de Lleida i un altre de Suïssa.
Aquests, són uns premis que es van crear l’any passat per tal de posar en valor la creació literària en llengua catalana. Els participants escriuen relats en llengua catalana amb dos requisits, que siguin completament inèdits i que continguin la paraula ‘Vilablareix’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada