dissabte, 26 de març del 2011

Si menges una llimona sense fer ganyotes de Sergi Pàmies (2006)

Als vint contes de Si menges una llimona sense fer ganyotes s'hi barregen situacions quotidianes i fantàstiques que aprofundeixen en emocions comunes. L'amor no correspost, la desconfiança, els lligams familiars, l'excés de solitud o de companyia són alguns dels elements que identifiquen aquest llibre. Amb una mirada irònica, penetrant i continguda, Sergi Pàmies tracta de les servituds d'uns personatges vulnerables, esclaus d'unes circumstàncies, com les llimones, combinen l'acidesa amb les propietats refrescants.

L'autor barceloní ha trigat sis anys a enllestir un nou recull de contes a Quaderns Crema. Aquest és el cinquè recull de contes que publica Pàmies, després de T'hauria de caure la cara de vergonya, Infecció, La gran novel•la sobre Barcelona i L'últim llibre de Sergi Pàmies. També és autor de les novel•les La primera pedra, L'instint i Sentimental.

Sergi Pàmies ha estat guardonat amb diversos premis; Premi de la Crítica Serra D'or; Premi Icaro; Premi Prudenci Bertrana; traduït al francés, al castellà i a l'alemany i col•laborador regular en diversos mitjans de comunicació.
Altres llibres de Sergi Pàmies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada