divendres, 4 de març de 2011

XVII Premi de narrativa Frederica Montseny de Manlleu

El dia 4 de març, es va fer l’acte de lliurament dels premis del XVII Premi de narrativa Frederica Montseny de Manlleu. Dels 83 treballs presentats, en va resultar guanyador amb el primer premi, dotat amb 1.000 euros, el barceloní Jordi Portals Casanovas, amb l’obra “En temps de guerra”.

El segon premi, dotat amb 500 euros, el va obtenir la menorquina de Ciutadella Pilar Vinent Barcelona, amb l’obra “El portamonedes de plata”.

En l’acte, que es va fer a la sala d’exposicions de Can Puget, hi van participar l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, el regidor de Cultura, Josep Mas, i les membres del jurat, Pilar Cabot, Josefa Contijoch, Montserrat Llorens i Rosa Sayós, totes vinculades al món de les lletres i de la literatura.

Els membres de jurat van destacar la molt bona qualitat general, la bona llengua i el bon nivell narratiu i van agrair la participació a totes les persones que s’han presentat en aquesta edició del Premi de narrativa Frederica Montseny.

Un cop acabat el lliurament dels premis es va procedir a la inauguració de l’exposició “Detalls”, de dones artistes manlleuenques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada